ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Οι ανάγκες της επιδερμίδας μεγαλώνουν με το πέρασμα του χρόνου και για αυτόν το λόγο τα εξειδικευμένα Ελβετικά προϊόντα MEY OF SWITZERLAND διαθέτουν τους κατάλληλους μηχανισμούς δράσης για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, για τον εμπλουτισμό της ώριμης επιδερμίδας με αντιοξειδωτικά συστατικά, καθώς και για την προστασία της από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Περισσότερα +

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Οι ανάγκες της επιδερμίδας μεγαλώνουν με το πέρασμα του χρόνου και για αυτόν το λόγο τα εξειδικευμένα Ελβετικά προϊόντα MEY OF SWITZERLAND διαθέτουν τους κατάλληλους μηχανισμούς δράσης για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, για τον εμπλουτισμό της ώριμης επιδερμίδας με αντιοξειδωτικά συστατικά, καθώς και για την προστασία της από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Ακολουθούν πληροφορίες, καθώς και τα κατάλληλα προϊόντα (κρέμες πρόληψης και αντιγήρανσης, αποφολιδωτικές lotion κλπ.)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΓΗΡΑΝΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου οργανισμού. Μας προστατεύει από τους εξωτερικούς παράγοντες και ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός μας. Αποτελείται από εκατομμύρια κύτταρα. Χιλιάδες από αυτά ανανεώνονται καθημερινά. Η δομή του δέρματος και η λειτουργία του αλλάζουν με τα χρόνια και μάλιστα ο μεταβολισμός των κυττάρων αρχίζει να επιβραδύνεται από την ηλικία των 25 ετών.

Η γήρανσή του δέρματος οφείλεται τόσο σε εγγενείς, όσο και εξωγενείς παράγοντες. Οι εγγενείς παράγοντες σχετίζονται άμεσα με τη γενετική προδιάθεση και την κληρονομικότητα. Οι εξωγενείς παράγοντες έχουν σχέση με το περιβάλλον, στο οποίο υποβάλλεται ο κάθε άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ο σοβαρότερος εξωγενής παράγοντας γήρανσης και ειδικά της πρόωρης είναι η έκθεση στον ήλιο – φωτογήρανση. Άλλοι παράγοντες είναι οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις των μυών του προσώπου – μυογήρανση, το κάπνισμα και η βαρύτητα.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ

Λεπτές ρυτίδες
Βαθιές ρυτίδες
Ρυτίδες έκφρασης
Μαύροι κύκλοι
Σακούλες κάτω από τα μάτια
Διεσταλμένοι πόροι
Αγγειώματα γήρανσης
Δυσχρωμικές κηλίδες

Το δέρμα γίνεται πιο λεπτό, ξηρό και θαμπό και χάνει την ελαστικότητά του (διάσπαση ελαστικών ινών από τις ελαστάσεις).

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ

Συνδυασμός πρόληψης και ανάπλασης

ΒΗΜΑ 1o: Προσεκτικός καθαρισμός πρωί – βράδυ

ΒΗΜΑ 2o: Εξειδικευμένη ενυδάτωση πρωί – βράδυ

ΒΗΜΑ 3o: Αντηλιακή προστασία, καθ\\\’ όλη τη διάρκεια του χρόνου

MEY PLATINUM NOURISHING, REJUVENATING & LIFTING CREAM – 50ml

Λιανική τιμή: 97,10€

Η κρέμα MEY PLATINUM NOURISHING, REJUVENATING & LIFTING CREAM αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν αντιγήρανσης που ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες του ώριμου δέρματος για θρέψη, ανανέωση και σύσφιξη.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY HYALURONIC PEPTIDE DROPS – anti-wrinkle & anti-ageing serum 30ml

Λιανική τιμή: 99,63€

Το MEY HYALURONIC PEPTIDE DROPS είναι μία εξελιγμένη αντιγηραντική θεραπεία, η οποία αναζωογονεί το δέρμα και προωθεί την κυτταρική μακροβιότητα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY AHA COMPLEX CREAM 50ml

Λιανική τιμή: 58,12€

Η MEY AHA COMPLEX CREAM είναι μία ιδανική κρέμα νύχτας, με πλούσια αντιγηραντική δράση.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY VITAMIN A + AHA CREAM 50ml

Λιανική τιμή: 58,12€

Η κρέμα MEY VITAMIN A + AHA CREAM αποτελεί μία εντατική φροντίδα ενυδάτωσης όλο το 24ωρο, που δρα κατά της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY CREME ECLAIRCISSANTE CELLULAIRE 50ml

Λιανική τιμή: 26,56€

Το προϊόν MEY CRÈME ECLAIRCISSANTE CELLULAIRE, περιέχει ένα συνδυασμό δραστικών συστατικών, ο οποίος προλαμβάνει την δημιουργία νέων κηλίδων - πανάδων.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY TECHNO EYE GEL 30ml

Λιανική τιμή: 58,12€

Το προϊόν MEY TECHNO EYE GEL αποτελεί ιδανικό προϊόν, για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY DEEP SMOOTHING LOTION 125 ml exfoliating moisturizer & cell renewal treatment

Λιανική τιμή: 34,87€

Το προϊόν MEY DEEP SMOOTHING LOTION exfoliating moisturizer & cell renewal treatment αποτελεί ένα απαλό, απολεπιστικό διάλυμα για την ανακούφιση του τραχέος και ξηρού δέρματος.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY SUPREME PEPTIDE CREAM 50ml

Λιανική τιμή: 41,51€

Το προϊόν MEY SUPREME PEPTIDE CREAM αποτελεί μία 24ωρη κρέμα προσώπου πρόληψης, ενυδάτωσης, αντιγήρανσης.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY V.I.P. C COMPLEX 3 vials x 6.7ml

Λιανική τιμή: 58,12€

Ο ορός MEY V.I.P. (Vitalizing Intensive Perfection) C COMPLEX αποτελεί μία καινοτόμο αντιγηραντική θεραπεία με Βιταμίνη C.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY INSTANT WRINKLE FIGHTER 30ml

Λιανική τιμή: 48,00€

Θεραπεία που απαλύνει άμεσα τα ορατά σημάδια της γήρανσης.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ