ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική, όμως όλες έχουν ανάγκη για σωστή ενυδάτωση. Τα Ελβετικά δερμοκαλλυντικά MEY OF SWITZERLAND διαθέτουν τα κατάλληλα συστατικά για την ενυδάτωση όλων των τύπων επιδερμίδας – κανονικής, μεικτής, ξηρής, λιπαρής, ευαίσθητης κ.ο.κ.

Περισσότερα +

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική, όμως όλες έχουν ανάγκη για σωστή ενυδάτωση. Τα Ελβετικά δερμοκαλλυντικά MEY OF SWITZERLAND διαθέτουν τα κατάλληλα συστατικά για την ενυδάτωση όλων των τύπων επιδερμίδας – κανονικής, μεικτής, ξηρής, λιπαρής, ευαίσθητης κ.ο.κ.

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικές με την ενυδάτωση της επιδερμίδας, καθώς και τα κατάλληλα, για κάθε τύπο επιδερμίδας, προϊόντα (κρέμες 24ωρης δράσης, κρέμες ημέρας/νύχτας, κρέμες αντιγήρανσης και αναζωογόνησης).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Το νερό, ως βασικό συστατικό των ζωντανών οργανισμών, είναι απαραίτητο και για την υγιή εμφάνιση του δέρματός μας. Ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα είναι ανθεκτικό, λαμπερό, απαλό και, φυσικά όμορφο στην όψη του. Η σωστή ενυδάτωση του δέρματος εκδηλώνεται με την ισορροπία μεταξύ της πρόσληψης και της απώλειας νερού. Η πιο επιφανειακή στιβάδα του δέρματος, η κεράτινη στιβάδα, είναι υπεύθυνη για την προστασία του οργανισμού μας και για τη ρύθμιση απώλειας νερού διαμέσου του δέρματός μας – διαδερμική απώλεια νερού. Επομένως, η διατήρηση κατάλληλων επιπέδων υγρασίας στην κεράτινη στιβάδα είναι πρωτεύουσας σημασίας.

Η αφυδάτωση του δέρματος παρατηρείται, όταν η περιεκτικότητα της κεράτινης στιβάδας σε νερό είναι μικρότερη του ποσοστού 10%. Η αφυδάτωση έχει άμεσα ορατές συνέπειες στην όψη και την υφή του δέρματός μας.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ –
ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ

Θαμπό
Τραχύ
Απουσία απαλότητας
Απουσία ελαστικότητας
Δυσάρεστη αίσθηση «τραβήγματος»

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Κάθε επιδερμίδα έχει ιδιαίτερες ανάγκες ενυδάτωσης, οι οποίες εξαρτώνται από την ανθεκτικότητά της, την κατάσταση και τον τύπο της (λιπαρή, ξηρή, μεικτή κ.ο.κ), καθώς επίσης και από άλλους παράγοντες, όπως η ηλικία, το περιβάλλον, οι φαρμακευτικές αγωγές κ.λ.π.

Ωστόσο υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται καθημερινά, για να επιτευχθεί η σωστή ενυδάτωση και να αποκατασταθεί η ισορροπία στην επιδερμίδα.

ΒΗΜΑ 1ο: Καθαρισμός προσώπου πρωί – βράδυ
ΒΗΜΑ 2ο: Εφαρμογή κατάλληλης ενυδατικής κρέμας πρωί – βράδυ

Επιπροσθέτως χρησιμοποιούνται τονωτικές λοσιόν μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδάτωση, με στόχο την άμεση τόνωση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

MEY HYALURONIC PEPTIDE DROPS – anti-wrinkle & anti-ageing serum 30ml

Λιανική τιμή: 99,63€

Το MEY HYALURONIC PEPTIDE DROPS είναι μία εξελιγμένη αντιγηραντική θεραπεία, η οποία αναζωογονεί το δέρμα και προωθεί την κυτταρική μακροβιότητα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY VITAMIN A + AHA CREAM 50ml

Λιανική τιμή: 58,12€

Η κρέμα MEY VITAMIN A + AHA CREAM αποτελεί μία εντατική φροντίδα ενυδάτωσης όλο το 24ωρο, που δρα κατά της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY MEY SPECIAL MULTI-ACTION FACE CREAM 50ml

Λιανική τιμή: 36,53€

Το προϊόν MEY MEY SPECIAL MULTI-ACTION FACE CREAM αποτελεί ενυδατική κρέμα, 24ωρης φροντίδας, για κανονικά/μεικτά δέρματα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY BALANCING MOISTURIZING CREAM 50ml

Λιανική τιμή: 19,93€

Ενυδατική κρέμα προσώπου, 24ωρης δράσης, για λιπαρές και με προβλήματα ακμής επιδερμίδες

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY CALMOSIN DERMO – COMFORTING CREAM 50ml

Λιανική τιμή: 19,93€

Το προϊόν MEY CALMOSIN DERMO-COMFORTING CREAM αποτελεί εξειδικευμένο προϊόν με καταπραϋντική δράση, για δέρματα λεπτά, ευαίσθητα και δέρματα που εμφανίζουν ερύθημα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY PROBIOTIC CREAM 50ml

Λιανική τιμή: 31,55€

Το προϊόν MEY PROBIOTIC CREAM πρσφέρει φροντίδα ενυδάτωσης όλο το 24ωρο και είναι ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY SUPREME PEPTIDE moisturising, repairing & anti-ageing cream 50ml

Λιανική τιμή: 41,51€

Το προϊόν MEY SUPREME PEPTIDE CREAM αποτελεί μία 24ωρη κρέμα προσώπου πρόληψης, ενυδάτωσης, αντιγήρανσης.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY PURE ACTION MATT EMULSION 50ml

Λιανική τιμή: 31,55€

Το γαλάκτωμα MEY PURE ACTION MATT EMULSION είναι κατάλληλο για την προστασία και τη μείωση των ατελειών του λιπαρού δέρματος.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΜΕΥ BB CREAM spf 25 40ml

Λιανική τιμή: 25,00€

Ενυδατική κρέμα με χρώμα και αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 25.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ