ΣΩΜΑ

Η επιδερμίδα του σώματός μας είναι φτωχή σε λιπίδια και στερείται σμηγματογόνων αδένων, χαρακτηριστικά που την καθιστούν πιο επιρρεπή σε αφυδάτωση και έλλειψη φυσικής ασπίδας προστασίας. Για να παραμείνει όμορφη και υγιής, η επιδερμίδα του σώματος, χρειάζεται καθημερινή, ολοκληρωμένη φροντίδα. Τα Ελβετικά δερμοκαλλυντικά MEY OF SWITZERLAND προσφέρουν τα απαραίτητα συστατικά, για τον καθαρισμό αλλά και την ενυδάτωση του σώματος.

Περισσότερα +

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η επιδερμίδα του σώματός μας είναι φτωχή σε λιπίδια και στερείται σμηγματογόνων αδένων, χαρακτηριστικά που την καθιστούν πιο επιρρεπή σε αφυδάτωση και έλλειψη φυσικής ασπίδας προστασίας. Για να παραμείνει όμορφη και υγιής, η επιδερμίδα του σώματος, χρειάζεται καθημερινή, ολοκληρωμένη φροντίδα. Τα Ελβετικά δερμοκαλλυντικά MEY OF SWITZERLAND προσφέρουν τα απαραίτητα συστατικά, για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση του σώματος.

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικές με την φροντίδα σώματος, καθώς και τα κατάλληλα, για κάθε τύπο επιδερμίδας, προϊόντα (λοσιόν σώματος, κρέμα σώματος, σαπούνια, αντισηπτικά καθαριστικά κ.ο.κ.).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η επιδερμίδα του σώματός μας είναι ευάλωτη στους εξωτερικούς – περιβαλλοντικούς παράγοντες και οι ανάγκες της διαφοροποιούνται ανάλογα με την εποχή, αλλά και την καθημερινή μας ζωή. Ο καθημερινός καθαρισμός και η ενυδάτωση πρέπει να αποτελούν βασικές ενέργειες για τη διατήρηση μίας ανθεκτικής, απαλής και λαμπερής επιδερμίδας.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ

Θαμπό
Τραχύ
Απουσία απαλότητας
Απουσία ελαστικότητας
Δυσάρεστη αίσθηση «τραβήγματος»

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Η ενυδάτωση αποτελεί μία απαραίτητη, καθημερινή διεργασία για να αυξηθούν τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα και για να αποτραπεί η περαιτέρω απώλεια νερού. Μετά τον καθαρισμό η εφαρμογή κατάλληλων δερμοκαλλυντικών προϊόντων για το σώμα (λοσιόν σώματος κ.λ.π.) προσφέρουν μία απαλή, μεταξένια και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Ανάλογα με την εποχή το σώμα πρέπει να λαμβάνει επιπρόσθετη φροντίδα, όπως για παράδειγμα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, κρίνεται απαραίτητη η χρήση αντηλιακών προϊόντων, για την προστασία από τις επιβλαβείς υπέρυθρες ακτινοβολίες καθώς και για την ενυδάτωσή του. Τέλος, η χρήση αποφολιδωτικών λοσιόν, καθίσταται απαραίτητη τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα (ή όπως συστήσει ο δερματολόγος) για την ανάδειξη της χαμένης λάμψης και απαλότητας της επιδερμίδας του σώματος.

MEY SEPT DEEP & PURIFYING CLEANSER 200ml

Λιανική τιμή: 23,25€

Το προϊόν MEYSEPT DEEP & PURIFYING CLEANSER δημιουργήθηκε για τον βαθύ καθαρισμό λιπαρών επιδερμίδων και επιδερμίδων με προβλήματα ακμής.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY FLUIDE NETTOYANT DOUX 150ml

Λιανική τιμή: 23,25€

Το προϊόν MEY FLUIDE NETTOYANT DOUX αποτελεί ένα ήπιο υγρό καθαρισμού, ειδικά σχεδιασμένο για τα ευαίσθητα δέρματα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY BODY MILK 150ml

Λιανική τιμή: 23,25€

Το MEY BODY MILK,χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή του, αποτελεί το ιδανικό γαλάκτωμα σώματος, για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY CREAM UREA 15% 100ml

Λιανική τιμή: 19,93€

Το προϊόν MEY CREAM UREA 15% αποτελεί την ιδανική λύση στην έντονη ξηροδερμία και αφυδάτωση που προκαλούν εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

MEY ATOPIC CREAM 150ml

Λιανική τιμή: 26,57€

Το προϊόν MEY ATOPIC CREAM συμβάλλει στην περιποίηση του δέρματος, χωρίς την προσθήκη στεροειδών, για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της ατοπικής δερματίτιδας, του εκζέματος και της δερματίτιδας εξ επαφής.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ