ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΩΝ

03/10/2019

Νέο Προϊόν MEY MOISTURIZING BODY BALM 200ml

Η DEKAZ Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος, του MEY MOISTURIZING BODY BALM 200ml, ένα ενυδατικό body balm, για ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες, το οποίο περιποιείται και προστατεύει την ερεθισμένη επιδερμίδα.
21/06/2019

Νέο Προϊόν ROSALIQUE 3 IN 1 ANTI-REDNESS MIRACLE FORMULA 30ml.

Η DEKAZ Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος, του ROSALIQUE 3 IN 1 ANTI-REDNESS MIRACLE FORMULA 30ml. Η βίο-επιστημονική λύση για ευαίσθητα και με ερυθρότητα δέρματα. Μια κρέμα κάλυψης, περιποίησης και προστασίας από UVA και UVB ακτινοβολία.
26/03/2019

Νέο Προϊόν MEY CLARIFYING WASHING GEL FOR FACE AND BODY

Η DEKAZ Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος, του MEY CLARIFYING WASHING GEL FOR FACE AND BODY 500 ml που αποτελεί ένα υγρό καθαρισμού για πρόσωπο και σώμα με >90% συστατικά φυσικής προέλευσης.
11/02/2019

3 Νέα προϊόντα

Η DEKAZ Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την κυκλοφορία τριών νέων προϊόντων του DRY-DEHYDRATED SKIN CLEANSING GEL ένα απαλό σαπούνι καθαρισμού, για ξηρές – αφυδατωμένες επιδερμίδες, του MEY OILY SKIN CLEANSING GEL MEY ένα σαπούνι καθαρισμού, για λιπαρές επιδερμίδες, και του MEY SENSITIVE SKIN CLEANSING GEL ένα απαλό σαπούνι καθαρισμού, για ευαίσθητες και ερεθισμένες επιδερμίδες.
18/01/2019

Νέο προϊόν MEY SPARKLING 02 MASK

Η DEKAZ Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος, του MEY SPARKLING O2 MASK 40ml που αποτελεί μια μάσκα περιποίησης για ενυδάτωση αλλά και οξυγόνωση του δέρματος.
Epicrin Kelosoft Telephone