Άρθρα

Mey of Switzerland & Rosalique: Ανακαλύψτε προϊόντα προστασίας από τον ήλιο

Τα οφέλη από την έκθεση στον καλοκαιρινό ήλιο είναι αναμφισβήτητα πολύ σημαντικά, καθώς προάγεται η σύνθεση της βιταμίνης D στον οργανισμό μας και βελτιώνεται η ψυχολογία μας. Παρόλα αυτά, οι κίνδυνοι υπερτερούν κατά πολύ και γι’ αυτό θα πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην αποτελεσματική προστασία ενάντια στον ήλιο. Η υπεριώδεις ακτινοβολίες UVA & UVB ευθύνονται για μια σειρά προβλημάτων όπως είναι η πρόωρη γήρανση του δέρματος , η εμφάνιση κηλίδων και πανάδων, η δημιουργία ευρυαγγειών, καθώς ακόμη και ο καρκίνος του δέρματος.

Κατάλληλη προστασία ενάντια στον ήλιο

Προκειμένου να αποφύγετε τις επιβλαβείς επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας θα πρέπει να ακολουθείτε τις εξής συμβουλές:

  • Αποφύγετε την έκθεση σας στον ήλιο τις ώρες που καίει περισσότερο, δηλαδή 11:00 με 16:00
  • Χρησιμοποιείτε πάντοτε αντηλιακή προστασία με κατάλληλο δείκτη, τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.
  • Φορέστε καπέλο, γυαλιά και μπλούζα σε περίπτωση που βρίσκεστε για ώρα κάτω από τον καυτό ήλιο.
  • Αποφύγετε την υπερβολική ηλιοθεραπεία.

Ορθή χρήση της αντηλιακής κρέμας

Προκειμένου να εξασφαλίσετε την αποτελεσματική προστασία σας από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες του ήλιου θα πρέπει να φροντίζετε τα εξής:

  • Εφαρμογή της αντηλιακής κρέμας σε στεγνό πρόσωπο, 30 λεπτά πριν την έκθεση σας στο ήλιο.
  • Εφαρμογή της αντηλιακής κρέμας σε όλα ανεξαιρέτως τα σημεία που εκτίθενται στον ήλιο.
  • Ανανέωση της αντηλιακής προστασίας ανά 2-3 ώρες.
  • Ανανέωση του αντηλιακού μετά το μπάνιο στην θάλασσα, ακόμη κι αν είναι ανθεκτικό στο νερό.

Αντηλιακή προστασία Mey & Rosalique

Mey Sun Emulsion Very High Protection SPF 50+ 100ml

Το αντηλιακό γαλάκτωμα Mey Sun Emulsion Very High Protection, κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα, προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες. Η ενισχυμένη σε αντηλιακά φίλτρα φόρμουλα καθώς και το μείγμα εκχυλισμάτων παράκτιων φυτών που διαθέτει , της επιτρέπει να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική απέναντι στην πρόωρη γήρανση. Διαθέτει, ακόμη, εκχύλισμα παράκτιου χαμομηλιού, το οποίο διαθέτει ισχυρή ενυδατική δράση ενώ παράλληλα εξαλείφει τις λεπτές γραμμές και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Τέλος, προστατεύει έναντι της δημιουργίας ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από την ακτινοβολία UVB.

 

 

 

 

 

Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF 50 30ml

Η κρέμα Rosalique 3 in 1 Anti-Redness είναι μια κρέμα ελαφριάς κάλυψης, προστασίας και περιποίησης, ιδανική για υπερευαίσθητα και με ερυθρότητα δέρματα. Διαθέτει σύνθεση ενισχυμένη σε α-βισαβολόλη, ζεόλιθο, προβιταμίνη Β5 και βούτυρο καριτέ, η οποία καταπολεμά την ερυθρότητα. Χαρίζει άμεση, απαλή και μακράς διάρκειας βελτίωση στην όψη της επιδερμίδας.